Parembugan:Paramasastra Jawa

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Paramasastra iku tegesé ora liya gramatika utawa tatabasa (cf. Kamus Basa Jawa 2001 sv paramasastra: 'tataning tetembungan ing basa'). Dadi ora mligi ngenani basa Jawa. Dadi aku urun rembug supaya judhulé diganti dadi 'Paramasastra basa Jawa'. Suwun. Meursault2004ngobrol 3 Juni 2012 20.46 (UTC)

SArujuk dialihake kanthi cakupansiguwih cut.¬¬¬¬