Gutasi: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Gedhéné ora owah ,  4 taun kepungkur
éjaan, replaced: menawi → manawi (2)
(éjaan, replaced: dipun → dipun)
(éjaan, replaced: menawi → manawi (2))
 
== Mèkanismé ==
Médalipun toya ngèlampahi prosès gutasi kédadosan amérgi wontén tekanan positif oyot.<ref name="Rajan"/> ménawi laju transpirasi rendah, oyot lajéng nyérép toya saha minéral, sahingga toya ingkang mlébét ing jaringan langkung katah menawimanawi dipunucalakén mèdal.<ref name="Rao">
{{Citation
| first = DK
|- align="center"
! Waktu terjadi
| ing ndalu utawi injing || menawimanawi wekdal ing sinar matahari (ngelampahi stomata) (ngelampahi kutikula utawi lentisel)
|}
 
352.737

besutan

Menu navigasi