Menyang kontèn

23 Mèi: Béda antara owahan

37 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
éjaan, replaced: Mei → Mèi (4), kadadéyan → kadadéan, kadadeyan → kadadéan (2), Hindhia-Walanda → Indhiya Nèderlan, Amerika → Amérika, Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani → Uga delengen, Dinten Riyadi saha Dinten Ageng → Riyaya
(éjaan, replaced: Mei → Mèi (4), kadadéyan → kadadéan, kadadeyan → kadadéan (2), Hindhia-Walanda → Indhiya Nèderlan, Amerika → Amérika, Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani → Uga delengen, Dinten Riyadi saha Dinten Ageng → Riyaya)
''' 23 [[MeiMèi]] ''' punika, dinten ingkang kaping 143 utawi 144 ing [[taun|warsa]] [[kabisat]] miturut [[Kalendher Gregorian|Kalèndher Gregorian]].
 
== Kadadosan Wigati ==
{{gambarberita|Royal Coat of Arms of the Netherlands.svg|[[WalandaNèderlan]]}}
* '''[[1568]]''' - [[Walanda|Walandi]] mardika saking [[Spanyol]].
* '''[[1906]]''' - [[Wright Bersaudara]] pikantuk [[paten|hak paten]] [[AS]] kanggé "[[montor mabur|Mesin Terbang]]" damelanipun.
* '''[[1934]]''' - Duo [[perampok]] [[bank]] [[AS|AmerikaAmérika]], [[Bonnie lan Clyde]], dipunsergap pulisi lan dipuntémbak nagntos pejah ing Black Lane, [[Louisiana]].
 
== Wiyosan ==
== Séda ==
* [[1699]] - [[Syekh Yusuf]], pahlawan nasional RI, ing [[Sri Lanka]].
* [[1838]] - [[Jan Willem Janssens]], mantan [[Gubernur-Jendral]] [[Hindhia-WalandaIndhiya Nèderlan]] ing [[Batavia]] taun [[1811]], ing [[Den Haag]].
 
== Riyaya ==
== Dinten Riyadi saha Dinten Ageng ==
 
== Uga delengen ==
== Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani ==
{{commons|Category:23 May}}
:[[22 MeiMèi]] - 23 MeiMèi - [[24 MeiMèi]]
* [[Kalendher kadadeyankadadéan|Kalèndher kadadéyankadadéan]]
 
[[Kategori:Kalendher kadadeyankadadéan]]
[[Kategori:Mèi|*]]
352.737

besutan