1568

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Taun: 1563 1564 1565 1566 1567 1568 1569 1570 1571 1572 1573
Dasawarsa: 1550-an  1560-an  1570-an
Abad: kaping-15  kaping-16  kaping-17
Kategori: Prastawa - Kalairan - Kasédan

Taun ka-1568 Masehi ing kalendher Gregorian.

Prastawa[besut | besut sumber]

Lair[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=1568&oldid=808057"