Heyden Panettiere: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
2 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
→‎top: dewe, déwé, dhewe -> dhéwé using AWB
c (→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku (2) using AWB)
c (→‎top: dewe, déwé, dhewe -> dhéwé using AWB)
Dheweké anduwèni adhi lanang kang uga dadi [[aktor]], [[Jansen Panettiere]].<ref name="hayden"/>
 
Meski Panettiere mlebu ning [[South Orangetown Middle School]] ning [[New York]], ananging sadurungé dheweké tau sinau ning umahé dhewedhéwé saka kelas 9-menengah atas.<ref name="hayden"/>
Amarga kanggo karir kaartisané dheweké nunda pendidikané.<ref name="hayden"/>
 
352.737

besutan

Menu navigasi