Amérikah

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Amerika)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Amérikah racaké teges Amérikah Sarékat, nanging bisa uga teges:


Disambig.svg
Iki kaca disambiguasi jeneng panggonan utawa èntitas pulitik (kang kadhangkala asalé saka jeneng uwong) — sawijining pitulung navigasi kanggo ngarahaké menyang artikel kang bener, ing sawetara panggonan utawa èntitas pulitik kang ndarbèni jeneng kang padha. Yèn panjenengan tekan kaca iki liwat pranala saka artikel liya, ana beciké bali menyang artikel kasebut lan ndandani pranalané supaya langsung tumuju panggonan utawa èntitas pulitik kang bener.