Medan Maimun, Medan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Medan Maimun
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiSumatra Lor
KuthaMedan
Kode Kemendagri12.71.15 Edit the value on Wikidata

Medan Maimun iku kacamatan ing kutha Medan Provinsi Sumatra Lor, Indonésia.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]