Medan Area, Medan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Medan Area, Medan
Nagara Indonésia

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Medan {{{nama dati2}}}]]

Medan Area iku kecamatan ing kutha Medan Propinsi Sumatra Lor.

Kutha Medan