Medan Kutha, Medan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Medan Kutha, Medan
Nagara Indonésia

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Medan {{{nama dati2}}}]]

Medan Kutha iku kecamatan ing kutha Medan Propinsi Sumatra Lor.

Kutha Medan