Medan Kutha, Medan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Medan Kutha, Medan
Nagara  Indonésia
Jembar ---

[[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Medan {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]]

Medan Kutha iku kecamatan ing kutha Medan Propinsi Sumatra Lor.

Kutha Medan