Medan Johor, Medan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Medan Johor, Medan
Nagara Indonésia
Kode Kemendagri12.71.11 Edit the value on Wikidata
JembarMasalah skrip: Fungsi "getValue" ora ana.

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Medan {{{nama dati2}}}]]

Medan Johor iku kecamatan ing kutha Medan Propinsi Sumatra Lor.

Kutha Medan