Medan Wétan, Medan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Medan Timur, Medan)
Medan Wétan, Medan
Nagara Indonésia
Kode Kemendagri12.71.20 Edit the value on Wikidata
JembarMasalah skrip: Fungsi "getValue" ora ana.

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Medan {{{nama dati2}}}]]

Medan Wétan iku kecamatan ing kutha Medan Propinsi Sumatra Lor.

Kutha Medan