Markus Haris Maulana

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Muhammad Haris Maulana
Markus Haris Maulana
Katerangan priangga
Jeneng dawa Muhammad Haris Maulana
Dhuwur 1.86 m (6 ft 1 in)
Posisi main Kiper
Katerangan klub
Tim saiki
Persib Bandung
Angka 81
Karir nom
1998-2000 Diklat PPLP Sumatra Selatan
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2000-01
2001-02
2002-03
2003-2008
2008
2009
2009-2010
2010-
PSL Langkat
PS Batam
PSKB Binjai
PSMS Medan
Persik Kediri
PSMS Medan
Arema Indonésia
Persib Bandung






9 (0)
6 (0)
Tim nasional
2007- Indonésia 32 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 30 Dhésèmber 2010.


Muhammad Haris Maulana utawi langkung misuwur kanthi asma Markus Horison (lair ing Pangkalan Brandan, 14 Maret 1981; umur 38 taun; inggih punika juru main bal-balan saking Indonésia.[1] [2].Putra saking kulawarga Julius Ririhina lan Yenny Rosmawati.Ngadahi pamarkaryoan sajeroning ulah raga bal-balan dados panjaga gawang ugi ngadahi dedeg awak 186 cm. Déning klub panjenenganipun mbela Persib Bandung kang main ing Liga Super Indonésia. Banjur panjenenganipun main sajeroning klub Arema Indonésia. Markus misuwur ngadahi kaahlian minangka nyepeng bal umpan lambung. Panjenenganipun ugi kapilih dadaos juru main paling saé ing turnamen Piala Emas Bang Yos taun 2006.

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. Markus Horison Kupilih Islam Walau Ditentang Keluarga(dipunundhuh tanggal 29 April 2011)
  2. Markus Horison Ganti Nama(dipunundhuh tanggal 29 April 2011)

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Skuad Indonésia sajeroning Piala Asia AFC 2007 Cithakan:Skuat AFF2008 Indonésia Cithakan:Skuat Indonésia PSAFF 2010