Mark McGuinness

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Mark McGuinness
Katerangan priangga
Jeneng dawa Mark James McGuinness[1]
Tanggal lair (2001-01-05) 5 Januari 2001 (umur 20)[2]
Papan lair Slough, Inggris
Posisi main Bek
Katerangan klub
Tim saiki
Ipswich Town
(nyileh soko Arsenal)
Angka 2
Karir nom
2011–2020 Arsenal
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2020– Arsenal 0 (0)
2020–Ipswich Town (nyileh) 21 (1)
Tim nasional
2019 Republik Irlandia U-19 10 (2)
2020– Republik Irlandia U-21 2 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 19:01, 24 April 2021 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 15:36, 26 March 2021 (UTC)

Mark James McGuinness (lair 5 Januari 2001) yaiku pemain bal-balan profesional Republik Irlandia sing main dadi Bek kanggo Ipswich Town.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. Cithakan:ENFA
  2. "Republic of Ireland - M. McGuinness - Profile with news, career statistics and history - Soccerway". int.soccerway.com.