Margamulya, Kedhungbanthèng, Tegal

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Margamulya
Désa
Margamulya kapernah ing Kabupatèn Tegal
Margamulya
Margamulya
Margamulya kapernah ing Jawa Tengah
Margamulya
Margamulya
Margamulya kapernah ing Indonésia
Margamulya
Margamulya
Koordhinat: 6°57′06″S 109°12′21″E / 6.95155°S 109.20594°E / -6.95155; 109.20594Koordhinat: 6°57′06″S 109°12′21″E / 6.95155°S 109.20594°E / -6.95155; 109.20594
Nagara  Indonésia
Provinsi Jawa Tengah
Kabupatèn Tegal
Kacamatan Kedhungbanthèng
Kodhe laladan
administrasi
33.28.08.2007

Margamulya iku désa ing Kacamatan Kedhungbanthèng, Kabupatèn Tegal, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri Nomor 137 Tahun 2017)" (PDF). www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2019-02-25.