Kebandhingan, Kedhungbanthèng, Tegal

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kebandhingan
Désa
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 502: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Tegal Regency" does not exist.
Koordhinat: 6°56′41″S 109°12′38″E / 6.94471°S 109.21058°E / -6.94471; 109.21058Koordhinat: 6°56′41″S 109°12′38″E / 6.94471°S 109.21058°E / -6.94471; 109.21058
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènTegal
KacamatanKedhungbanthèng
Kodhe laladan
administrasi
33.28.08.2008

Kebandhingan iku désa ing Kacamatan Kedhungbanthèng, Kabupatèn Tegal, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri Nomor 137 Tahun 2017)" (PDF). www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2019-02-25.