Kedhungbanthèng, Kedhungbanthèng, Tegal

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kedhungbanthèng
Désa
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 502: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Tegal Regency" does not exist.
Koordhinat: 6°58′57″S 109°13′00″E / 6.98247°S 109.21653°E / -6.98247; 109.21653Koordhinat: 6°58′57″S 109°13′00″E / 6.98247°S 109.21653°E / -6.98247; 109.21653
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènTegal
KacamatanKedhungbanthèng
Kodhe laladan
administrasi
33.28.08.2004

Kedhungbanthèng iku désa ing Kacamatan Kedhungbanthèng, Kabupatèn Tegal, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri Nomor 137 Tahun 2017)" (PDF). www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2019-02-25.