Kedhungbanthèng, Kedhungbanthèng, Tegal

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kedhungbanthèng
Désa
Kedhungbanthèng kapernah ing Kabupatèn Tegal
Kedhungbanthèng
Kedhungbanthèng
Kedhungbanthèng kapernah ing Jawa Tengah
Kedhungbanthèng
Kedhungbanthèng
Kedhungbanthèng kapernah ing Indonésia
Kedhungbanthèng
Kedhungbanthèng
Koordhinat: 6°58′57″S 109°13′00″E / 6.98247°S 109.21653°E / -6.98247; 109.21653Koordhinat: 6°58′57″S 109°13′00″E / 6.98247°S 109.21653°E / -6.98247; 109.21653
Nagara  Indonésia
Provinsi Jawa Tengah
Kabupatèn Tegal
Kacamatan Kedhungbanthèng
Kodhe laladan
administrasi
33.28.08.2004

Kedhungbanthèng iku désa ing Kacamatan Kedhungbanthèng, Kabupatèn Tegal, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri Nomor 137 Tahun 2017)" (PDF). www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2019-02-25.