League of Gods

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

League of Gods
League of Gods poster.jpeg
Chinese release poster
Tradhisional3D封神榜
Prasaja3D封神榜
MandharinSān D Fēng Shén Bǎng
KantonCithakan:Jpingauto
Disutradarani
  • Koan Hui
  • Vernie Yeung
Diprodhuseri
AdhedhasarFengshen Yanyi
déning Xu Zhonglin
Dibintangi
DimusikiJohn Debney
Perusahaan
prodhuksi
Dibabar déning
  • China Star Entertainment Group
  • Huayi Brothers Media Group[1]
Tanggal metu
  • 29 Juli 2016 (2016-07-29)
Suwéné
109 menit[2]
Nagara
  • Hong Kong
  • Cina
Basa
  • Basa Mandarin
  • Basa Kanton
RantamanCithakan:HKD[3]
KalarisanUS$43,3 yuta[4]

League of Gods ((ing basa Cina)) inggih punika film drama fantasi saking Tiongkok-Hong Kong ingkang dipundamel taun 2016. Filem punika dipunsutradarani Koan Hui dan Vernie Yeung, dipunangkat saking novèl asesirah Fengshen Yanyi anggitanipun Xu Zhonglin. Ingkang maragani film punika antawisipun Jet Li, Tony Leung, Fan Bingbing, Louis Koo, Huang Xiaoming, Angelababy, Wen Zhang, lan Jacky Heung.[3][5] League of Gods diayataken ing Tiongkok tanggal 29 Juli 2016.[1]

Pandamelan film punika kawiwiti ing tanggal 21 Januari 2015.[3][6] Paraga wanita Cecilia Cheung sajatosipun kadhapuk maragakaken minangka Nezha, nanging salajengipun dipun-gantos déning Wen Zhang.[7] League of Gods dipunbabar kanggé sagung pamirsa ing Australia lan Selandia Baru tanggal 28 Juli 2016. Wondéné ing Tiongkok, Amérikah Sarékat, Inggris, lan Kanada dipuncakaken ing tanggal 29 Juli 2016.[1][8] Filem punika ngraup laba kotor Cithakan:CNY ing box office Tiongkok.[1]

Ingkang maragani[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b c d e "封神传奇(2016)". cbooo.cn (ing basa Chinese). Dibukak ing 22 Sèptèmber 2016.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)
  2. "League of Gods [2D] (12A)". British Board of Film Classification. 25 Juli 2016. Dibukak ing 27 Juli 2016.
  3. a b c "Tony Leung and Shu Qi Lead All-Star Cast of Upcoming "Feng Shen Bang"". jaynestars.com. 21 Maret 2014. Dibukak ing 6 Juni 2015.
  4. "Feng Shen Bang (2016)". The Numbers. Dibukak ing 30 Dhésèmber 2016.
  5. "封神榜 (2016)". movie.douban.com (ing basa Chinese). douban.com. Dibukak ing 28 Oktober 2015.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)
  6. "Angelababy Joins Huang Xiaoming in Cast of "Feng Shen Bang"". jaynestars.com. 23 Januari 2015. Dibukak ing 6 Juni 2015.
  7. "Cecilia Cheung's Poor Conduct Angers Film Producer Charles Heung". jaynestars. 19 Maret 2015. Dibukak ing 13 Juni 2015.
  8. "league of gods". leagueofgods.com. Dibukak ing 4 Juli 2016.
  9. a b c d e f g 百度百科

Pranala njawi[besut | besut sumber]