Jet Li

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jet Li 2009 (cropped).jpg

Jet Li (pinyin: Li Lianje lair ing Beijing, 26 April 1963; umur 54 taun) iku aktor Beijing kang suksès ing pafileman Internasional.

Cathetan sikil[besut | besut sumber]