L'Aquila

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Pojok kutha L'Aquila
Coat of Arms of L'Aquila, Italy.svg

L'Aquila iku jeneng kutha ing Italia. Dunungé ing bagéan wétan, ya iku ing Region Abruzzo, Provinsi L'Aquila, Italia. Ana ing taun 2005, kutha iki nduwèni padunung 71.989 jiwa (2005) lan jembar wewengkon 466,87 km². Kutha iki minangka kutha krajan Region Abruzzo.

Kutha kembar[besut | besut sumber]

L'Aquila duwé kembaran:

Pranala jaba[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=L%27Aquila&oldid=1091445"