Menyang kontèn

Kutaharja, Rembang, Rembang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kutaharja
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènRembang
KacamatanRembang
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Kutaharja (cara Indonésia: Kutoharjo) iku désa ing Kacamatan Rembang, Kabupatèn Rembang, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Uga delengen[besut | besut sumber]