Menyang kontèn

Punjulharja, Rembang, Rembang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Punjuharja
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènRembang
KacamatanRembang
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Punjulharja (cara Indonésia: Punjulharjo) iku désa ing Kacamatan Rembang, Kabupatèn Rembang, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Uga delengen[besut | besut sumber]