Koala Kumal (filem)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Koala Kumal (film))
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Masalah Lua: expandTemplate: template "judul miring" does not exist. Koala Kumal ngerupakne filem komedi romantis Indonesia sing dirilis 5 Juli 2016. Film iki dibintangi karo Raditya Dika lan Acha Septriasa, mawa dadi filem debut kanggo penyanyi Sheryl Sheinafia. Diadaptasi saka novèl kang duwé judhul sing padha  karyané Raditya Dika. Film iki dadi filem sing diduweni Raditya Dika karo cacah artis cameo paling akèh nganti wektu iki.

Sinopsis[besut | besut sumber]

Dika (Raditya Dika) entas wurung rabi, amarga pacare, Andrea (Acha Septriasa) selingkuh karo James (Nino Fernandez). Patah ati ndadekno Dika karekasan nulis bab akir bukune. Salah siji dina, Dika ketemu karoTrisna (Sheryl Sheinafia), cewek unik sing nolong Dika saka perjodohan rusuh sing ditawarno emake Dika (Cut Mini Theo) lan sing arep ndadekno pandangan Dika karo donya dumadi béda.

Dika akhire lunga karo Trisna. Dekne kabèh dadi tambah akrab. Trisna sing niyat nolong Dika nutugake bab terakhir bukune Dika nemukno alasan yèn Dika isik patah ati. Trisna nyoba nggawe Dika ben mandheg patah ati. Trisna ngongkon Dika nglakoni balas dendam ana ing Andrea.[1]

Pameran tokoh[besut | besut sumber]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]