Parembugan:Koala Kumal (filem)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Dipertal[besut sumber]

Mbak @Endahfa:, iku ndhuk subbab Pameran tokoh, tulung tembung sing takmiringi dipertal (diterjemahkan) nang basa Jawa ya, Mbak. Matur nuwun. Cahyo Ramadhani rembugan 7 Sèptèmber 2016 01.22 (UTC)