Starvision Plus

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Starvision Plus
PT Kharisma Starvision Plus
JaringanGriya Produksi ing Jakarta
Negara Indonésia
BasaIndonésia
Diluncuraké1995
Sing duwéKharisma Jabar Film
Situs webhttp://www.klikstarvision.com

PT Kharisma Starvision Plus utawa luwih misuwur duwé jéneng Starvision Plus ya iku salah sijiné perusahaan griya produksi filem utawa gambar obah saka Indonésia sing diwiwiti ngadèg taun 1995 karo Chand Parwez Servia. Starvision Plus misuwur ing masarakat wiwit ngarsane sitkom "Spontan" sing ditayangké ana ing SCTV taun 1996. Nganti saiki, Starvision Plus uga sampun gawé 50 iji luwih sinétron lan 100 luwih bab filem layar amba.

Produksi[besut | besut sumber]

Filem Layar Amba[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]