Perahu Kertas

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Perahu Kertas iku siji novèl. Novèl iki siji novèl gawènan Dèwi Lestari sing awalé tinulis taun 1996 lan dirapèkaké taun 2007. Novèl iki wis luwih dhisik linansir ing vèrsi digital (WAP) April 2008, lan saiki diterbitakè saka kerja sama antarané Truedee Books lan Bentang Pustaka.