Get Married 3

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Get Married 3
Gambar:Get Married 3.jpg
Theatrical poster
Disutradarani Monty Tiwa
Diprodhuseri Chand Parwez Servia
Ditulis déning Cassandra Massardi
Dibintangi Nirina Zubir
Fedi Nuril
Aming
Ringgo Agus Rahman
Desta Mahendra
Dimusiki Slank
Dibesut déning Cesa David Luckmansyah
Dibabar déning Starvision Plus
Tanggal metu
27 Agustus 2011 (2011-08-27)
Suwéné
95 minutes
Nagara Indonésia
Get Married 3
230px
poster filem
Disutradarani Monty Tiwa
Diprodhuseri Chand Parwez Servia
Ditulis déning Cassandra Massardi
Dibintangi Nirina Zubir
Fedi Nuril
Amink
Ringgo Agus
Desta Mahendra
Meriam Bellina
Jaja Mihardja
Ira Wibowo
Ratna Riantiarno
Dibabar déning Starvision Plus
Tanggal metu
25 Agustus 2011
Nagara Indonésia Indonésia

Get Married 3 punika filem drama/komedi Indonesia ingkang dipunrilis ing tanggal 25 Agustus 2011 ingkang dipunsutradarai déning Monty Tiwa sérta dipunbintangi déning Nirina Zubir, Amink, Ringgo Agus
Desta Mahendra, lan kanggé tokoh Rendy dipunperanakén déning Fedi Nuril, nggantos Richard Kevin (seri 1) lan Nino Fernandez (seri 2).

Sinopsis[besut | besut sumber]

thumb|Adegan filem Get Married 3. Manawi Mae lan Rendy patutan-putra, punika mutusaken kanggé dadosaken kulawarga alit ingkang mandiri lan bébas saking orangtua sarta sahabat-sahabat punika ingkang punika kémawon nuwuhakén keonaran. Kasunyatanipun, mbotén lami saksampuné mbabarakén, Mae ngléampahi baby blues ingkang ndamél Mae dados moody lan émosional. Rendy sadhar manawi ing kaanan kados ta sapunika, Mae justru mbtéahakèn support ingkang ageng saking tiyang-tiyang ingkang cérak, tetapi Mae langkung gengsi kanggé nyuwun tulung. Pungkasanipun, Rendy mbujuk Guntoro, Beni, lan Éman kanggé meneng-meneng mbantu Mae. Mae ingkang sampun tepang becik tabiat para kancanipun punika kalangsungaken saged mbongkar rencana Guntoro, Beni, lan Éman. Mae nanging boten mangertosimenawi dipunsuwuni tulung déning Rendy, lan manawi makaten berusaha nyembunyikaken kasunyatan manawi para sahabat sampun ndhèrèk gegayuhan ing salebeting ngrawat bocah-bocah mereka saking Rendy. Sial, Babe lan Bu Mardi mangertosi manawi para sahabat kapareng main sami kaliyan putra-putranipun. Mereka pun nuntut pérangan. Mekaten ugi kaliyan Mama Rendy lan Sophie. Alhasil, kulawarga ageng Mae lan Rendy pun malih ndhèrèk gegayutan ing ngrawat putra-utra Mae lan Rendy. Rendy punika remen ningali Mae sembuh saking baby blues. Nanging, piyambakipun lami-lami nyadari saking sadaya tiyang, justru piyambakipun ingkang paling boten jumbuh ngrawat bayi. Puta-putranipun langkung milih sami kaliyan Guntoro, Beni, Éman, lan boten Babe manawi kaliyan piyambakipun. Rendy ngeroas perananipun dados ayah lan suami tersisihaken. amargi punika,piyambakipun ngerawuhakenNyai, nenek Mae aking Arab kanggé manggèn sami-sami. Kaliyan arepan, Nyai ingkang asring bentrok kaliyan Babe bsaged ndamel toyang-tiyang boten kalangkungan rawuh ing griyanipun. Kawontenanipun Nyai boten ndamel Rendy beruntung, nanging malah sial. Babe ingkang mbote tahan dipunrongrong Nyai, minggat saking griyanipun. Bu Mardi panik amargi ajrih dados njanda. Rendy piyambak kedah nampi nasib Babe menetap ing kantornipun, jangkep kaliyan peralatan sarung lan ember mandi. Mae nyuwun Rendy kanggé rukunaken Nyai kaliyan Babe pramila Babe saged wangsul ing rumah. nanging kage Mae, manawi mangertosi Rendy ingkang wonten ing wingking kawangsulanipun Nyai. Mae menaika marah ing Rendy, amargi kasunyatanipun taksih nganggep keluarganipun dados pihak njawi. Rendy pun kapaksa medal saking griya, nginep ing kantor kaliyan Babe.

Manawi, Mae mangertosi sadaya tindakan ingkang Rendy dipunlampahi punika ya iku amargi Rendy nggadepan saged akar saged dados ayah ingkang saé kanggé putra-putranipun. Mae pun nyuwun tulung ingpara sahabat, kanggé nyuwun kapitadosan piyambak Rendy manawi piyambakipun sampun pantas dadosayah.[1]

Ingkang maragani[besut | besut sumber]

punika ya iku pratélan pemeran filem Get Married 3:[2]

Penampilan mirunggan

Cathetan suku[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]