Cinta Brontosaurus

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Cinta Brontosaurus
PanganggitRaditya Dika
PamethaWindy Ariestanty
Juru samakRaditya Dika
NagaraIndonesia
BasaIndonesia
GènreKomedi
PangecapanGagasMedia
Jinis saranaPrint (buku bersampul tipis)
Kaca152
ISBN979-780-056-8
DidhisikiKambing Jantan: Sebuah Catatan Harian Pelajar Bodoh
2005
DisusulRadikus Makankakus: Bukan Binatang Biyasa
2007

Cinta Brontosaurus ya iku buku ingkan kapindho kagungane Raditya Dika dicètak rikala taun 2006. Sanes Kambing Jantan: Sebuah Catatan Harian Pelajar Bodoh, uga Sanès Cinta Brontosaurus, ing buku iki tatanan tulisan sampun bécik lan ngèmot paragraf, boten namung cariyos pribadi.[1] Buku iki gadhah 152 kaca, dipundhut saka pangalaman pribadi lan catètan blog Raditya Dika. Saka tampilanipun, buku iki taksih tipis, boten Kambing Jantan: Sebuah Catatan Harian Pelajar Bodoh.[2]

Isi buku[besut | besut sumber]

  • Revenge of the Bom Bom Car
  • Ingatlah ini sebelum memakai sarung
  • Balik Jendela
  • Venus
  • Awas Menular
  • Satu Sampai Seratus
  • Banana
  • X + Mak Comblang = Y

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. radityadika.com dipununduh tanggal 25 September 2012
  2. kutukutubuku.com dipununduh tanggal 25 September 2012

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Raditya Dika