Kambing Jantan: Sebuah Catatan Harian Pelajar Bodoh

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kambing Jantan: Sebuah Catatan Harian Pelajar Bodoh
Sampul buku
PanganggitRaditya Dika
PamethaRaditya Dika
Juru samakNanks CHS
NagaraIndonésia
BasaIndonésia
Gènrekomedi
PangecapanGagasMedia
Jinis saranaPrint (buku bersampul tipis)
Kaca235
ISBN979-3600-69-1
DisusulCinta Brontosaurus
2006
Sana jaringanWeb kantor Raditya Dika

Kambing Jantan: Sebuah Catatn Harian Pelajar Bodoh ya iku karya buku anggitanipun Raditya Dika ingkang dipunserat rikala taun 2005. Buku punika dipunundhuh saka blog utawa cathetan harian kagungane Raditya Dika. Ngemot 235 kaca, ingkang diserat saka magepokan pangalaman pribadi Raditya Dika nalika nyambut studi ing kutha Adelaide, Australia. Banjur buku iki laris, cariyose diangkat marang filem rikala taun 2009 ngagem judhul sami kaliyan bukuné Kambing Jantan: The Movie diparodike karo Raditya piyambak, Herfiza Novianti, lan Edric Tjandra.[1]

Raditya Dika

Isi buku[besut | besut sumber]

  • Kata Pengantar (Ada Kambing Bisa Ngetik!)
  • Ucapan Terima Kasih (Ada Kambing Bisa Bilang Makasih!)
  • Monday March
  • Tuesday September
  • Sunday October 12
  • Sunday November 9
  • 2003
  • 2004
  • 2004

Gladri[besut | besut sumber]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. kutukutubuku.com dipununduh tanggal 24 September 2012

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Raditya Dika