Kartikeya

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Kartikeya utawa jeneng liyané Skanda, Kumara, Mahaséna, Murugan, lan Subrahmanya ya iku salah sawijining déwa ing agama Hindhu. Kartikeya iku putrané déwa Siwa lan déwi Parwati, uga duluré déwa Ganésha.