Lakshmi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dewi Laksmi

Dèwi Laksmi (Sangskreta Lakṣmī)inggih punika sekti utawi pasanganipun Déwa Wisnu. Ing Basa Jawi namanipun asring dipunserat saha dipunpocapaken minangka Lasmi.