Lakshmi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Dewi Laksmi

Dèwi Laksmi (Sangskreta Lakṣmī)inggih punika sekti utawi pasanganipun Déwa Wisnu. Ing Basa Jawi namanipun asring dipunserat saha dipunpocapaken minangka Lasmi.