Tèks Hindhu

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Tèks Hindhu iku sawetara buku lan tèks ngenani Hindhuisme. Tèks Hindhu sing wigati antara liya:

Loro naskah épik sing wigati ya iku Ramayana lan Mahabharata. Kaloroné tinulis ngango Basa Sangskreta.