Tèks Hindhu

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados

Tèks Hindhu iku sawetara buku lan tèks ngenani Hindhuisme. Tèks Hindhu sing wigati antara liya:

Loro naskah épik sing wigati ya iku Ramayana lan Mahabharata. Kaloroné tinulis ngango Basa Sangskreta.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Tèks_Hindhu&oldid=1054551"