Tèks Hindhu

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Tèks Hindhu iku sawetara buku lan tèks ngenani Hindhuisme. Tèks Hindhu sing wigati antara liya:

Loro naskah épik sing wigati yakuwi Ramayana lan Mahabharata. Kaloroné tinulis ngango Basa Sangskreta.

Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Tèks_Hindhu&oldid=826089"