Menyang kontèn

Kanci Kulon, Astanajapura, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kanci Kulon
Désa
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Cirebon Regency" does not exist.
Koordhinat: 6°46′44″S 108°36′54″E / 6.77891°S 108.61512°E / -6.77891; 108.61512Koordhinat: 6°46′44″S 108°36′54″E / 6.77891°S 108.61512°E / -6.77891; 108.61512
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanAstanajapura
Kodhe laladan
administrasi
32.09.10.2009

Kanci Kulon iku désa ing Kacamatan Astanajapura, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.