Menyang kontèn

Astanajapura, Astanajapura, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Astanajapura
Désa
Astanajapura kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Astanajapura
Astanajapura
Astanajapura kapernah ing Jawa Kulon
Astanajapura
Astanajapura
Astanajapura kapernah ing Indonesia
Astanajapura
Astanajapura
Koordhinat: 6°47′44″S 108°37′54″E / 6.79561°S 108.63165°E / -6.79561; 108.63165Koordhinat: 6°47′44″S 108°37′54″E / 6.79561°S 108.63165°E / -6.79561; 108.63165
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanAstanajapura
Kodhe laladan
administrasi
32.09.10.2011

Astanajapura iku désa ing Kacamatan Astanajapura, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.