Menyang kontèn

Japura Bakti, Astanajapura, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Japura Bakti
Désa
Japura Bakti kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Japura Bakti
Japura Bakti
Japura Bakti kapernah ing Jawa Kulon
Japura Bakti
Japura Bakti
Japura Bakti kapernah ing Indonesia
Japura Bakti
Japura Bakti
Koordhinat: 6°49′02″S 108°38′09″E / 6.81712°S 108.63596°E / -6.81712; 108.63596Koordhinat: 6°49′02″S 108°38′09″E / 6.81712°S 108.63596°E / -6.81712; 108.63596
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanAstanajapura
Kodhe laladan
administrasi
32.09.10.2014

Japura Bakti iku désa ing Kacamatan Astanajapura, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.