Buntet, Astanajapura, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Buntet
Désa
Buntet kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Buntet
Buntet
Buntet kapernah ing Jawa Kulon
Buntet
Buntet
Buntet kapernah ing Indonésia
Buntet
Buntet
Koordhinat: 6°48′03″S 108°36′27″E / 6.80092°S 108.60747°E / -6.80092; 108.60747Koordhinat: 6°48′03″S 108°36′27″E / 6.80092°S 108.60747°E / -6.80092; 108.60747
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanAstanajapura
Kodhe laladan
administrasi
32.09.10.2008

Buntet iku désa ing Kacamatan Astanajapura, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (in Indonésia). Retrieved 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)