Kanci, Astanajapura, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kanci
Désa
Kanci kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Kanci
Kanci
Kanci kapernah ing Jawa Kulon
Kanci
Kanci
Kanci kapernah ing Indonésia
Kanci
Kanci
Koordhinat: 6°47′07″S 108°37′19″E / 6.78521°S 108.62202°E / -6.78521; 108.62202Koordhinat: 6°47′07″S 108°37′19″E / 6.78521°S 108.62202°E / -6.78521; 108.62202
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanAstanajapura
Kodhe laladan
administrasi
32.09.10.2010

Kanci iku désa ing Kacamatan Astanajapura, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (in Indonésia). Retrieved 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)