Jussi Jääskeläinen

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jussi Jääskeläinen
Jussi Jääskeläinen.jpg
Katerangan priangga
Jeneng dawa Jussi Albert Jääskeläinen
Dhuwur 191 m (626 ft 7.7 in)[1]
Posisi main Penjaga gawang
Katerangan klub
Tim saiki
West Ham United
Angka -
Karir nom
Mikkelin Palloilijat
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
1992–1995 Mikkelin Palloilijat 64 (0)
1996–1997 Vaasan Palloseura 54 (0)
1997–2012 Bolton Wanderers 474 (0)
2012– West Ham United 0 (0)
Tim nasioanl
1998–2010 Finlandia 56 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 11.49, 3 Juni 2012 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 13 Oktober 2010

Jussi Albert Jääskeläinen (lair 19 April 1975; umur 41 taun) ya iku pemain bal-balan sing kebangsaané Finlandia sing main minangka kiper kanggo West Ham United ing Liga Utama Inggris. Panjenengané naté main ing klub utamané kayata Mikkelin Palloilijat, Vaasan Palloseura, lan Bolton Wanderers. Ing timnas Finlandia, Panjenengané menyatetaké ping 56 kali main saka taun 1998 tekan 2010.

Sawisé 15 musim bareng Bolton, Jääskeläinen nolak perpanjangan kontrak ing musim pungkasané lan milih gabung karo West Ham karo nandatangani kontrak sing durasiné setaun.[2][3]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. ^ "Premier League Player Profile". Bolton Wanderers. Dijupuk 1 October 2011. 
  2. ^ Iles, Marc (30 May 2012). "Jaaskelainen quits Wanderers". Bolton News (Bolton). 
  3. ^ "Jussi agrees terms". whufc.com. Dijupuk 13 June 2012. 

Pranala njaba[besut | besut sumber]