Jordan Spence

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jordan Spence
Jspence.jpg
Katerangan priangga
Jeneng dawa Jordan James Spence[1]
Dhuwur 1.91 m (6 ft 3 in)[2]
Posisi main Bek
Katerangan klub
Tim saiki
West Ham United
Angka 27
Karir nom
2004–2008 West Ham United
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2008– West Ham United 3 (0)
2008–2009 Leyton Orient (silihan) 20 (0)
2009 Scunthorpe United (silihan) 9 (0)
2011 Bristol City (silihan) 11 (0)
2011–2012 Bristol City (silihan) 10 (0)
Tim nasioanl
2004–2006 Inggris U-16 8 (0)
2005–2007 Inggris U-17 30 (2)
2007–2008 Inggris U-18 2 (0)
2007–2009 Inggris U-19 9 (0)
2011– Inggris U-21 1 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 08:25, 24 April 2012 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 08:59, 12 April 2011 (UTC)

Jordan Spence (lair ing Woodford, London, 24 Mèi 1990; umur 27 taun)[3] ya iku pemain bal-balan sing kewarganagaraané Inggris sing main kanggo klub West Ham United biyasa main ing posisi bèk.

Spence miwiti karir junioré ing klub West Ham United salanjuté miwiti karir senioré ing klub mau uga.[4] Spence sempet disilihaké ing Leyton Orient, Scunthorpe United[5] lan Bristol City.[6]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. ^ "Findmypast". Findmypast. 1906-09-13. Dijupuk 2010-05-10. 
  2. ^ "News | Latest News | Latest News | IRON TO SIGN SPENCE". Scunthorpe United. Dijupuk 2010-05-10. 
  3. ^ "Jordan Spence - Player profile". transfermarkt.co.uk. 1990-05-24. Dijupuk 2011-05-16. 
  4. ^ "''Spence puts pen to paper'', West Ham United FC". Whufc.com. Dijupuk 2010-05-10. 
  5. ^ "Iron Land Spence On Loan". Sportinglife.com. Diarsip saka sing asli ing 2011-06-05. Dijupuk 2010-05-10. 
  6. ^ "Bristol City sign up West Ham's Jordan Spence on loan". BBC Sport. 2011-03-03. Dijupuk 2011-03-03. 

Pranala njaba[besut | besut sumber]