Jordan Jones

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jordan Jones
Katerangan priangga
Tanggal lair (1994-10-24) 24 Oktober 1994 (umur 29)[2]
Papan lair Redcar, Inggris
Dhuwur 1.74 m (5 ft 8 12 in)[2]
Posisi main Gelandhang
Katerangan klub
Tim saiki
Wigan Athletic
Angka 14
Karir nom
Middlesbrough
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2013–2016 Middlesbrough 0 (0)
2015Hartlepool United (nyileh) 11 (0)
2015Cambridge United (nyileh) 1 (0)
2016–2019 Kilmarnock 97 (11)
2019–2021 Rangers 10 (1)
2021Sunderland (nyileh) 20 (3)
2021- Wigan Athletic 9 (0)
Tim nasional
Irlandia Lor U-19
2017– Irlandia Lor 12 (1)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 22:03, 7 November 2021 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 00:25, 31 May 2021 (UTC)

Jordan Jones (lair 24 Oktober 1994) yaiku pemain bal-balan profesional Irlandia Lor sing main dadi Gelandhang kanggo Wigan Athletic.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "EFL: Free Transfers: 2015/16" (PDF). English Football League. Diarsip saka sing asli (PDF) ing 5 July 2016. Dibukak ing 26 June 2016.
  2. a b "Jordan Jones". 11v11.com. AFS Enterprises. Dibukak ing 29 December 2017.