Graeme Shinnie

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Graeme Shinnie
Katerangan priangga
Jeneng dawa Graeme Garry Shinnie[1]
Tanggal lair (1991-08-04) 4 Agustus 1991 (umur 31)
Papan lair Aberdeen, Skotlandia
Posisi main Gelandhang
Katerangan klub
Tim saiki
Wigan Athletic
Angka 18
Karir nom
2008–2010 Inverness Caledonian Thistle
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2009–2015 Inverness Caledonian Thistle 156 (6)
2010Forres Mechanics (nyileh)
2015–2019 Aberdeen 144 (8)
2019–2022 Derby County 84 (6)
2022– Wigan Athletic 10 (0)
Tim nasional
2012 Skotlandia U-21 2 (0)
2018– Skotlandia[2] 6 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 09:44, 17 April 2022 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 07:55, 14 October 2019 (UTC)

Graeme Garry Shinnie (lair 4 Agustus 1991) yaiku pemain bal-balan profesional Skotlandia sing main dadi Gelandhang kanggo Wigan Athletic.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Notification of shirt numbers: Derby County" (PDF). English Football League. kc. 24. Dibukak ing 20 October 2019.
  2. Profil Graeme Shinnie pada National-Football-Teams.com