Gwion Edwards

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Gwion Edwards
GwionEdwardsBntIps1.jpg
Edwards main kanggo Ipswich Town ing taun 2018
Katerangan priangga
Jeneng dawa Gwion Dafydd Rhys Edwards[1]
Tanggal lair (1993-03-01) 1 Maret 1993 (umur 29)
Papan lair Lampeter, Wales
Dhuwur 5 ft 9 in (1.75 m)
Posisi main Gelandhang
Katerangan klub
Tim saiki
Ipswich Town
Angka 7
Karir nom
2004–2007 Aberystwyth Town
2007–2011 Swansea City
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2011–2014 Swansea City 0 (0)
2013St Johnstone (nyileh) 6 (0)
2013–2014St Johnstone (nyileh) 13 (0)
2014Crawley Town (nyileh) 6 (2)
2014–2016 Crawley Town 79 (12)
2016–2018 Peterborough United 59 (11)
2018– Ipswich Town 93 (13)
Tim nasional
2011 Wales U-19 2 (0)
2012–2014 Wales U-21 6 (1)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 21:50, 24 April 2021 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 11:59, 16 March 2019 (UTC)

Gwion Dafydd Rhys Edwards (lair 1 Maret 1993) yaiku pemain bal-balan profesional Wales sing main dadi Gelandhang kanggo Ipswich Town.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Premier League Clubs submit Squad Lists" (PDF). Premier League. Diarsip saka sing asli (PDF) ing 10 Maret 2013. Dibukak ing 3 Fèbruari 2013.