Ben Amos

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Ben Amos
Ben Amos.jpg
Katerangan priangga
Jeneng dawa Benjamin Paul Amos[1]
Tanggal lair (1990-04-10) 10 April 1990 (umur 32)
Papan lair Macclesfield, Inggris
Dhuwur 5 ft 11 in (1.80 m)[2]
Posisi main Kiper
Katerangan klub
Tim saiki
Wigan Athletic
Angka 12
Karir nom
1993–2000 Crewe Alexandra
2001–2008 Manchester United
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2008–2015 Manchester United 1 (0)
2009Peterborough United (nyileh) 1 (0)
2010Molde (nyileh) 8 (0)
2011Oldham Athletic (nyileh) 16 (0)
2012–2013Hull City (nyileh) 17 (0)
2013–2014Carlisle United (nyileh) 9 (0)
2015Bolton Wanderers (nyileh) 9 (0)
2015–2019 Bolton Wanderers 40 (0)
2016–2017Cardiff City (nyileh) 16 (0)
2017–2018Charlton Athletic (nyileh) 46 (0)
2018–2019Millwall (nyileh) 12 (0)
2019–2021 Charlton Athletic 46 (0)
2021– Wigan Athletic 21 (0)
Tim nasional
2004–2005 Inggris U-16 3 (0)
2005–2007 Inggris U-17 7 (0)
2008 Inggris U-18 1 (0)
2008 Inggris U-19 2 (0)
2009 Inggris U-20 1 (0)
2011–2012 Inggris U-21 3 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 19:00, 20 December 2021 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 01:06, 1 July 2015 (UTC)

Benjamin Paul Amos (lair 10 April 1990) yaiku pemain bal-balan profesional Inggris sing main dadi Kiper kanggo Wigan Athletic.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Club list of registered players: As at 19th May 2018: Bolton Wanderers" (PDF). English Football League. p. 7. Dibukak ing 16 June 2018.
  2. "Ben Amos". Charlton Athletic FC. Dibukak ing 31 January 2020.