Curtis Tilt

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Curtis Tilt
Katerangan priangga
Jeneng dawa Curtis Anthony Tilt[1]
Tanggal lair (1991-08-04) 4 Agustus 1991 (umur 31)
Papan lair Walsall, Inggris
Dhuwur 6 ft 4 in (1.92 m)[2]
Posisi main Bek
Katerangan klub
Tim saiki
Wigan Athletic
(Nyileh saka Rotherham United)
Angka 4
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
Halesowen Town
2015 Hednesford Town 7 (2)
2015–2016 AFC Telford United 31 (0)
2016–2017 Wrexham 36 (1)
2017Forest Green Rovers (nyileh) 7 (0)
2017–2020 Blackpool 99 (5)
2020– Rotherham United 1 (0)
2020–Wigan Athletic (nyileh) 1 (0)
* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 18:44, 17 October 2020 (UTC).

Curtis Tilt (lair 4 Agustus 1991) yaiku pemain bal-balan profesional Inggris sing main dadi Bek kanggo Wigan Athletic.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Notification of shirt numbers: Blackpool" (PDF). English Football League. kc. 6. Dibukak ing 18 October 2019.
  2. Cithakan:Soccerway