James McClean

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
James McClean
FIFA WC-qualification 2014 - Austria vs Ireland 2013-09-10 - James McClean 01.jpg
Katerangan priangga
Jeneng dawa James Joseph McClean[1]
Tanggal lair (1989-04-22) 22 April 1989 (umur 33)[2]
Papan lair Derry, Irlandia Lor
Dhuwur 1.80 m (5 ft 11 in)[3][4]
Posisi main Winger
Katerangan klub
Tim saiki
Wigan Athletic
Angka 23
Karir nom
Trojans
Institute
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2007–2008 Institute 1 (0)
2008–2011 Derry City 79 (16)
2011–2013 Sunderland 59 (7)
2013–2015 Wigan Athletic 73 (9)
2015–2018 West Bromwich Albion 99 (4)
2018–2021 Stoke City 102 (12)
2021– Wigan Athletic 16 (5)
Tim nasional
2008–2009 Irlandia Lor U-21 7 (0)
2012– Republik Irlandia 87 (11)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 14:31, 9 December 2021 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 12 November 2021 (UTC)

James Joseph McClean (/məˈkln/ mə-KLAYN;[5][6] lair 22 April 1989) yaiku pemain bal-balan profesional Inggris sing main dadi Gelandhang kanggo Wigan Athletic.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Notification of shirt numbers: Stoke City" (PDF). English Football League. p. 67. Dibukak ing 26 September 2020.
  2. "Premier League Player Profile James McClean". Barclays Premier League. 2016. Dibukak ing 6 February 2016.
  3. Player Profiles. "West Bromwich Albion FC Player Profiles". Diarsip saka sing asli ing 18 May 2017. Dibukak ing 6 February 2016.
  4. "James McClean". Football Association of Ireland.
  5. Sky Sports Football (17 October 2015), James McClean incident: Alternative Angle & Tony Pulis' thoughts, diarsip saka asliné ing 2021-12-15, dibukak ing 15 November 2017
  6. Wells, John C. (2008), Longman Pronunciation Dictionary (3rd ed.), Longman, ISBN 9781405881180