Josh Magennis

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Josh Magennis
Josh Magennis.jpg
Magennis ing taun 2021
Katerangan priangga
Jeneng dawa Joshua Brendan David Magennis[1]
Tanggal lair (1990-08-15) 15 Agustus 1990 (umur 32)
Papan lair Bangor, Irlandia Lor
Dhuwur 6 ft 2 in (1.88 m)
Posisi main Penyerang
Katerangan klub
Tim saiki
Hull City
Angka 27
Karir nom
Bryansburn Rangers
2005–2006 Lisburn Distillery
2006–2007 Glentoran
2007–2009 Cardiff City
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2009–2010 Cardiff City 9 (0)
2009Grimsby Town (nyileh) 2 (0)
2010–2014 Aberdeen 105 (10)
2014St Mirren (nyileh) 13 (0)
2014–2016 Kilmarnock 72 (18)
2016–2018 Charlton Athletic 81 (20)
2018–2019 Bolton Wanderers 42 (4)
2019– Hull City 69 (22)
Tim nasional
2007 Irlandia Lor U-17 2 (0)
2008–2009 Irlandia Lor U-19 6 (1)
2009–2012 Irlandia Lor U-21 17 (4)
2010– Irlandia Lor 58 (8)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 14:11, 9 May 2021 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 22:35, 11 December 2020 (UTC)

Joshua Brendan David Magennis (lair 15 Agustus 1990) yaiku pemain bal-balan profesional Irlandia Lor sing main dadi Penyerang kanggo Hull City.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Notification of shirt numbers: Hull City" (PDF). English Football League. kc. 33. Dibukak ing 21 October 2019.