Will Keane

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Will Keane
Will Keane 15-10-2016 1.jpg
Keane main kanggo Hull City ing taun 2016
Katerangan priangga
Jeneng dawa William David Keane[1]
Tanggal lair (1993-01-11) 11 Januari 1993 (umur 29)[2]
Papan lair Stockport, Inggris
Dhuwur 6 ft 2 in (1.88 m)[3]
Posisi main Penyerang
Katerangan klub
Tim saiki
Wigan Athletic
Angka 10
Karir nom
South Manchester Juniors
2004–2011 Manchester United
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2011–2016 Manchester United 2 (0)
2013Wigan Athletic (nyileh) 4 (0)
2014Queens Park Rangers (nyileh) 10 (0)
2015Sheffield Wednesday (nyileh) 13 (3)
2015Preston North End (nyileh) 20 (1)
2016–2019 Hull City 22 (1)
2019Ipswich Town (nyileh) 11 (3)
2019–2020 Ipswich Town 23 (3)
2020– Wigan Athletic 0 (0)
Tim nasional
2009 U-16 Inggris 3 (1)
2009–2010 U-17 Inggris 15 (3)
2010–2012 U-19 Inggris 9 (3)
2014 U-20 Inggris 3 (0)
2011–2012 U-21 Inggris 3 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 16:13, 4 Maret 2020 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 20:00, 22 April 2019 (UTC)

Will Keane (lair 11 Januari 1993) yaiku pemain bal-balan profesional Inggris sing main dadi Penyerang kanggo Wigan Athletic.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Club list of registered players: As at 19th May 2018: Hull City" (PDF). English Football League. p. 18. Dibukak ing 15 June 2018.
  2. Cithakan:Hugman
  3. Rollin, Glenda; Rollin, Jack, eds. (2012). Sky Sports Football Yearbook 2012–2013 (43rd ed.). London: Headline. p. 494. ISBN 978-0-7553-6356-8.