Jeketro, Gubug, Grobogan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Jeketro
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènGrobogan
KacamatanGubug
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Jeketro iku désa ing Kacamatan Gubug, Kabupatèn Grobogan, Provinsi Jawa Tengah.

Fasilitas Umum[besut | besut sumber]

Deso Jeketro iku nduwé lembaga didik wiwit tingkat PAUD, TK, SD, SLTP, SLTA, dumugi Sekolah Tinggi. Lembaga didik sing tingkat SLTP iku ana MTs Negeri sing paling apik sak Kabupatèn:-). Trus Ono SMP Negeri panggonané kacamatan nanging ndompleng ning Jeketro. Loro-lorone (MTs lan SMP) panggonane ning pinggir sawah, nanging fasilitase wes lengkap kabèh.

Lembaga didik tingkat paling dhuwur ning Jeketro iki arane STAIG. Sanajan iseh anyar, nanging yo mending. Soale panggonane jeh ndompleng ning MA Futuhiyyah Jeketro.

Ono manèh, pasar Jeketro sing tambah maju kerana akèh sing ngunjungi mbendinane. Ora mung soko Jeketro dewe, nanging soko kacamatan njobo barang; karang rayung, kedung jati, lan sak pinunggalane, padha moro ning pasar Jeketro. Pasar Jeketro iku panggonane paling strategis, soale pasar iki dadi titik temon telung kacamatan; gubug, karang rayung, lan kedung jati.

Web lan blog:

MTS Negeri Jeketro SMP Negeri 2 Gubug MA Futuhiyyah Jeketro

Pranala njaba[besut | besut sumber]


 

Gubug, Grobogan, Jawa Tengah

Désa-désa: Baturagung | Gelapan | Ginggangtani | Gubug | Jatipecaron | Jeketro | Kemiri | Kunjeng | Kuwaron | Mlilir | Ngroto | Papanrejo | Penadaran | Pranten | Ringinharjo | Ringinkidul | Rowosari | Saban | Tambakan | Tlogomulyo | Trisari