Jambu bol

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jambu bol
Starr 070321-6134 Syzygium malaccense.jpg
Klasifikasi ngèlmiah
Karajan: Plantae
Dhivisi: Magnoliophyta
Klas: Magnoliopsida
Ordho: Myrtales
Famili: Myrtaceae
Génus: Syzygium
Spésies: S. malaccense
Jeneng binomial
Syzygium malaccense
(L.) Merr. & Perry, 1938
Sinonim
Eugenia domestica Baill., 1876

Jambu bol wit woh-wohan kerabat jambu-jambuan. woh jamu iki duwé daging woh kang luwih lembut lan luwih padhet dibanding jambu wèr.

cathetan sikil[besut | besut sumber]

deleng uga[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]