Jambu bol

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Jambu bol
Klasifikasi èlmiah
Krajan: Plantae
Divisio: Magnoliophyta
Kelas: Magnoliopsida
Ordo: Myrtales
Kulawarga: Myrtaceae
Marga: Syzygium
Jinis: S. malaccense
Jeneng binomial
Syzygium malaccense
(L.) Merr. & Perry, 1938
Sinonim

Eugenia domestica Baill., 1876

Jambu bol wit woh-wohan kerabat jambu-jambuan. woh jamu iki duwé daging woh kang luwih lembut lan luwih padhet dibanding jambu wèr.

cathetan sikil[besut | besut sumber]

deleng uga[besut | besut sumber]

Pranala luar[besut | besut sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Jambu_bol&oldid=998132"