Jambu wèr

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kembang lan woh jambu wèr.

Klampok utawa jambu banyu utawa jambu wèr ya iku jinising jambu. Yèn ana ing basa Indonésia diarani jambu air.