George Moncur

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
George Moncur
GeorgeMoncurWHU.jpg
Katerangan priangga
Jeneng dawa George Anthony Moncur[1]
Tanggal lair (1993-08-18) 18 Agustus 1993 (umur 28)
Papan lair Swindon, Inggris
Dhuwur 5 ft 9 in (1.75 m)[2]
Posisi main Glandhang
Katerangan klub
Tim saiki
West Ham United
Angka 42
Karir nom
0000–2010 West Ham United
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2010– West Ham United 0 (0)
2012AFC Wimbledon (silihan) 20 (2)
Tim nasional
2010–2011 Inggris U-18 2 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 05:52, 6 Mèi 2012 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 21:23, 2 Fèbruari 2012 (UTC)

George Anthony Moncur (lair ing Swindon, 18 Agustus 1993; umur 28 taun) ya iku juru main bal-balan kang kewarganagaraané Inggris kang main kanggo klub West Ham United, biyasa main ing posisi glandhang.

Moncur miwiti karir junioré ing klub West Ham United, salanjuté miwiti karir senioré ing klub mau uga. Sasuwené ing West Ham, Moncur sempet disilihaké ing AFC Wimbledon.[3]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Search 1837 to 2006 – Birth, Marriage and Death indexes". FindMyPast.com. Dibukak ing 14 January 2012.
  2. Rollin, Glenda; Rollin, Jack, eds. (2012). Sky Sports Football Yearbook 2012–2013 (43rd ed.). London: Headline. p. 551. ISBN 978-0-7553-6356-8.
  3. "Moncur loaned to Dons". www.whufc.com. Dibukak ing 13 January 2012.

Pranala njaba[besut | besut sumber]