George Moncur

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
George Moncur
GeorgeMoncurWHU.jpg
Informasi pribadi
Jeneng pepak George Anthony Moncur[1]
Tanggal lair (1993-08-18) 18 Agustus 1993 (age 23)
Papan lair Swindon, Inggris
Dhuwur ft 9 in (1.75 m)[2]
Posisi pamain Gelandang
Informasi klub
Klub saiki West Ham United
Nomer 42
Karir remaja
0000–2010 West Ham United
Karir senior*
Taun Tim Apps (Gls)
2010– West Ham United 0 (0)
2012 AFC Wimbledon (silihan) 20 (2)
Tim nasional
2010–2011 Inggris U-18 2 (0)
* Senior club appearances and goals counted for the domestic league only and correct as of 05:52, 6 Mei 2012 (UTC).

† Appearances (Goals).

‡ National team caps and goals correct as of 21:23, 2 Februari 2012 (UTC)


George Anthony Moncur (lair ing Swindon, 18 Agustus 1993; umur 23 taun) ya iku pemain bal-balan sing kewarganagaraané Inggris sing main kanggo klub West Ham United, biasa main ing posisi gelandang.

Moncur miwiti karir junioré ing klub West Ham United, salanjuté miwiti karir senioré ing klub kasebut uga. Sasuwené ing West Ham, Moncur sempet disilihaké ing AFC Wimbledon.[3]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. ^ "Search 1837 to 2006 – Birth, Marriage and Death indexes". FindMyPast.com. Retrieved 14 January 2012. 
  2. ^ Rollin, Glenda; Rollin, Jack, eds. (2012). Sky Sports Football Yearbook 2012–2013 (43rd ed.). London: Headline. p. 551. ISBN 978-0-7553-6356-8. 
  3. ^ "Moncur loaned to Dons". www.whufc.com. Retrieved 13 January 2012. 

Pranala njaba[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=George_Moncur&oldid=1037519"