George Moncur

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
George Moncur
GeorgeMoncurWHU.jpg
Katerangan priangga
Jeneng dawa George Anthony Moncur[1]
Tanggal lair (1993-08-18) 18 Agustus 1993 (umur 24)
Papan lair Swindon, Inggris
Dhuwur 5 ft 9 in (1.75 m)[2]
Posisi main Gelandang
Katerangan klub
Tim saiki
West Ham United
Angka 42
Karir nom
0000–2010 West Ham United
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2010– West Ham United 0 (0)
2012 AFC Wimbledon (silihan) 20 (2)
Tim nasioanl
2010–2011 Inggris U-18 2 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 05:52, 6 Mèi 2012 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 21:23, 2 Fèbruari 2012 (UTC)

George Anthony Moncur (lair ing Swindon, 18 Agustus 1993; umur 24 taun) ya iku pemain bal-balan sing kewarganagaraané Inggris sing main kanggo klub West Ham United, biyasa main ing posisi gelandang.

Moncur miwiti karir junioré ing klub West Ham United, salanjuté miwiti karir senioré ing klub mau uga. Sasuwené ing West Ham, Moncur sempet disilihaké ing AFC Wimbledon.[3]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. ^ "Search 1837 to 2006 – Birth, Marriage and Death indexes". FindMyPast.com. Dijupuk 14 January 2012. 
  2. ^ Rollin, Glenda; Rollin, Jack, eds. (2012). Sky Sports Football Yearbook 2012–2013 (ed. 43rd). London: Headline. k. 551. ISBN 978-0-7553-6356-8. 
  3. ^ "Moncur loaned to Dons". www.whufc.com. Dijupuk 13 January 2012. 

Pranala njaba[besut | besut sumber]